Samtalsterapi som hjälpt mig!

I den här bloggen brukar jag skriva mest om konst eftersom jag målar i akvarell, men idag ska jag inte tala om det alls, för jag ska berätta för er om att jag är en av alla dem som mått dåligt psykiskt. Jag gjorde dock något för att lösa mina problem. Jag gick på samtalsterapi, något jag vill rekommendera er till att göra också. Det blev vägen ut för mig, och en första början på något bättre. Jag gick till Anna-Theresé Hernqvist, som bedriver samtalsterapi i Uddevalla, Vänersborg och Trollhättan. 

 

Det gäller att försöka finna lösningar på problemen genom att belysa saker i ett nytt ljus. Samtidigt som jag har fått hjälp med det, har jag fått lära mig att tänka på ett annat sätt. Jag var fastlåst i ett tankemönster tidigare som gjorde att jag lätt blev bitter. Nu har jag fått hjälp till att acceptera sakerna mer som de är, att inte fastna för mycket i det som varit, och att acceptera det jag inte kan förändra. Det har fört många goda saker med sig att gå på denna samtalsterapi i Uddevalla. Jag vågade ta steget och bryta upp från min man. Jag har också påbörjat en utbildning. Tidigare hade jag en låg självkänsla, men den har blivit mycket bättre sedan jag började hos Anna-Theresé Hernqvist. Jag tänkte att jag skulle vilja få er som känner att ni inte mår bra av den ena eller den andra anledningen, att ta ett första steg och be om hjälp! Anna- Theresé Hernqvist har jobbat flera år inom branschen, och har en kvalificerad utbildning med sig i bagaget vilket gör henne till en mycket duktig samtalsterapeut. Det är verkligen bra att ha någon utomstående att få tala ut med.