Nu är det dags att byta till sommardäck!

Hejsan! Jag är en konstnär som älskar allt som har med färg och form att göra, och det ingår i min verksamhet att hålla lite olika kurser runt om i Västerbotten på olika studieförbund. Här i Norrland är avstånden långa, vilket innebär att jag kör mycket i bilen. Det är högsäsong nu för däckbyte, och det var bara några dagar sedan jag i sedvanlig ordning lämnade bilen för lite däckservice i Skellefteå. Jag är en trogen och lojal kund på Skelleftehamns Bil & Däckservice, ett företag som hjälpt mig genom åren med att byta däck. 

 

Behöver ni snart byta däck på er bil, eller om det är något annat inom däckservice i Skellefteå ni behöver hjälp med, då borde ni göra som jag, och lämna bilen till Skelleftehamns Bil & Däckservice. Jag köpte nya däck förra säsongen. Eftersom de har ett däckhotell på Skelleftehamns Bil & Däckservice slipper jag nu köra hem tunga däck, som dessutom tidigare skulle både stuvas in, och baxas ut ur redskapsboden. Detta tunga och smutsiga jobb slipper jag nu att befatta mig med, det här är suveränt! Några gånger har jag behövt lite service och någon reparation på de bilar jag haft, även detta går det att få hjälp med på den här firman, men de tjänster jag anlitat mig mest av, det är just det här med däck, eller snarare den fina däckservice i Skellefteå som de erbjuder. Jag hoppas ni kan ha nytta av det här lilla tipset på det här företaget, jag är i alla fall mycket nöjd med Skelleftehams Bil & Däckservice, och det som de kan hjälpa till med på detta företag! Kör nu lugnt, men har ni skiftat däck ska det knappast vara någon fara!