När en riktig målare gör jobbet

Hej alla mina läsare!

Ni som följt mig ett tag vet att jag och min sambo just flyttat och nu börjar vi komma mer iordning. Vi var och tittade på olika lägenheter i både Täby, Nacka, Sollentuna och Värmdö men när vi hittade den på Lidingö blev vi helt kära! Egentligen trivdes vi ganska bra i lägenheten i Huddinge men vi ville ha något större och den här blev vi verkligen helt kära i.

Innan vi lägger ut vår gamla lägenhet till försäljning så bestämde vi oss för att lägga lite tid och pengar på att rusta upp den, vi har förstått att det brukar löna sig. Vad vi också var överens om var att anlita en målare för att göra jobbet med färg och tapet. Nu är den äntligen klar och jag är så nöjd med färgval att jag nästan vill bo kvar – Lindberg & Wiklund Måleri har gjort ett kanonjobb!

Nu är det bara lite småfix att ordna inför fotograferingen men homestyling gör jag gärna själv. Inredning är roligt och jag vet ju själv vad jag tycker skapar en hemtrevlig känsla. Man vet ju också hur stor skillnad det gör när ett hem är stylat inför försäljning, det blir liksom något helt annat än om lägenheten står helt tom och omöblerad. Känslan, det är den som säljer!

Jag tänker att vi ska ha både färska blommor och nybakta bullar på visningen. Och vi har sån tur att vi kan låna fina möbler av min faster. Sen har jag nog lite krukor och sådant som jag kommer låna med här hemifrån så länge. Det får bli veckans projekt att ordna med styling efter jobbet och sedan kommer en fotograf på fredag.

Ha en underbar dag!