Irene Samuelsson Ohlanders

Hej på er! Jag tycker det är trevligt med konst och jag går gärna på någon utställning när tillfälle bjuds. Särskilt roligt är det när någon konstnär ifrån bygden ställer ut. Det missar jag inte gärna. Det finns en duktig konstnär i Borlänge som jag är särskilt förtjust i, och hon heter Irene Samuelsson Ohlanders. 

 

Är ni intresserade av att se vad denna duktiga konstnär i Borlänge kan göra, så skulle jag vilja tipsa er om att bege er till henne. Efter att ha sett ett par av hennes utställningar, en i Galleri Hörnan i Falun 2011, och faktiskt så långt tillbaka i tiden som 2008, då jag såg en utställning i Ljusdalsbygdens Museum, blev jag helt såld på denne konstnär, och särskilt fascinerar det mig att Irene Samuelsson Ohlanders behärskar så många olika tekniker som akryl, olja och akvarell. Men oavsett teknik, så är det tavlorna med dess vackra motiv som går rätt in i mitt hjärta. Det betyder mycket för mig, människorna som bor här, och hela bygden att vi har denna duktiga konstnär i Borlänge, som dessutom är lika omtyckt häromkring. Irene Samuelsson Ohlanders är välkänd även i Falun, Leksand och Ludvika, men har hållit utställningar runtom i hela Sverige. Är ni måhända intresserade av att köpa en fin tavla av henne, så skulle jag verkligen uppmana er till att göra så. Det är verkligen prisvärt, att få en unik tavla som inte hänger på var mans vägg, och det är precis det ni får, när ni köper er tavla ifrån Irene Samuelsson Ohlanders. Besök gärna Irene på hennes hemsida, det tror jag ni skulle tycka vara spännande! Ni kan kontakta Irene Samuelsson Ohlanders på flera olika sätt, läs om hur, på hemsidan!